mandag 13. oktober 2014

JULEMAT... ny kokebok fra Anders Viestad


Klar for en velsmakende jul, juleforberedelser og nyttårsfest? Velkommen til en bok full av ribbe, pinnekjøtt, gløgg, lussekatter, hjemmelagd sild og gravlaks, delfiakake, marsipan, kakao, grøt, appelsiner, lutefisk, juletorsk, hummer og nyttårskalkun. Det er mye. Men det er godt. Og det er aller best når man har lagd det selv – enten på tradisjonelt vis eller med en moderne vri. En julebok for alle generasjoner, med nøye forklaringer og lure løsninger fra Norges mest prisbelønte og velformulerte matformidler.
 
Andreas Viestad gir deg alle sine gode tips til planleggingen, slik at du kan kose deg med juleforberedelsene – uten stress. Dette er den perfekte boken også for deg som skal invitere til julefeiring for første gang.

Du kan kjøpe den her:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar